Converse Chuck Taylor II Ox Roze Blush Online Kopen

[ Post good or bad member notes here ]

Moderator: SpecRaceM5

awwJerome3
Newbie
Posts: 2
Joined: Sat Apr 22, 2017 7:46 pm

Converse Chuck Taylor II Ox Roze Blush Online Kopen

Unread postby awwJerome3 » Sat Apr 22, 2017 7:51 pm

Image

Converse verbindt zich met de internationale lifestyle mannen John Varvatos van de internationale luxe mannen om twee premiumversies van de Chuck Taylor All Star 2 uit te geven. John Varvatos trok inspiratie uit zijn geboortestad Detroit om het strakke en premiummotief te vinden dat op beide paren van John Varvatos x Converse Chuck Taylor All Star 2.
Lifestylebeelden van de stand-up Converse Chuck Taylor II Ox Cool Jade lage prijzen Futura Skyfall worden gekenmerkt, aangezien het model vandaag op geselecteerde retailers is aangekomen. In samenwerking met de legendarische Brooklyn-kunstenaar Futura bevat het model een origineel kunstwerk op het silhouet, genaamd "Skyfall."

Converse sluit samen met de Amerikaanse kunstenaar Futura aan om een ​​speciale set schoeisel aan te maken die door de Converse Chuck Taylor II Ox Aegean Aqua Bestellen Kopen wordt gemarkeerd. Het originele kunstwerk van de legendarische Brooklyn-kunstenaar, het pak, genaamd Skyfall, is een unieke techniek die Creëert twee optische illusies: één, dat de toeschouwer een uitkijkpunt van boom of bergtoppen bekijkt, en de andere, die eruit ziet alsof de lucht valt.

De nieuwe en verbeterde versie van de Converse Chuck Taylor II Ox Wit Goedkope echte wordt geacht te zijn geïnspireerd door luxe sedan interieurs, vandaar de naam van de verpakking. Alle drie tonale aanbiedingen worden geleverd met een schone quilted bovenkant geperst met een micro-geperforeerde tong gedaan in een premium lederen mode. De geliefde Lunarlon-technologie is op de zool geplaatst om ervoor te zorgen dat dit het meest comfortabele paar Chucks is dat je ooit zal dragen.

Een nieuwe kleurstof van de vernieuwde Converse Chuck Taylor II Ox Roze Blush Online Kopen wordt voor de lente / zomer 2016 geïntroduceerd. Onder de creatieve en technische richting van Nike wordt het silhouet voor het eerst met de innovatieve Lunarlon-technologie van het merk geüpdatet. Dit levert superieure full-foot cushioning en Boog ondersteuning.
Het beste kenmerk van het pak is het gebruik van quilted premium leer op de bovenkant. Deze kleurweg komt in een all-black esthetiek die zich inspireren door high-end luxe auto interieurs. Zoals bij Chuck Taylor 2, komt de schoen ook met rubberen buitenzolen en Lunarlon kussen voor een behoorlijk goede ondersteuning.

De schoen begint met een gewatteerde premium leren bovenkant. Het gebruik als quilted premium is geïnspireerd door het interieur dat u ziet op hoge auto's. Niet alleen ziet de schoen er goed uit, maar de gebruikelijke eigenschappen van de Converse Chuck Taylor II Ox Relic Goud Bestellen goedkoop, zoals de lichtgewicht rubberen zool en Lunarlon-kussen, blijven ook intact. In uw keuze van zwart, bruin of wit worden alle paren vergezeld van de witte zool.

Return to “Member / Vendor Feedback”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest